Kennisbank PRO

Disclaimer

Algemene voorwaarden voor het gebruik van de website en de kennisbank van 2Xplain

2Xplain werkt nauwgezet en frequent aan het controleren, actualiseren en/of aanvullen van de informatie die op deze website en in de kennisbank is opgenomen. Aan op deze website of in de kennisbank opgenomen informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Mocht u onjuiste of onvolledige informatie aantreffen, of anderszins tegen problemen bij het gebruik van website of kennisbank aanlopen, meld dit dan per e-mail aan administratie@2xplain.nl. 2Xplain accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van handelingen gebaseerd op informatie uit deze website of de kennisbank. 2Xplain is niet verantwoordelijk voor informatie op pagina's die via een link aan deze website of de kennisbank gekoppeld zijn. Op deze website en de kennisbank zijn de Algemene Voorwaarden van 2Xplain van toepassing.

Annuleringsvoorwaarden opleidingen en studiedagen

Bij annulering door de deelnemer gelden de volgende voorwaarden:

  • Indien de annulering dertig kalenderdagen of langer vóór de aanvang van de cursus door 2Xplain wordt ontvangen, is opdrachtgever € 35,00 administratiekosten verschuldigd.
  • Indien de annulering tussen veertien en dertig kalenderdagen vóór de aanvang van de cursus door 2Xplain wordt ontvangen, is opdrachtgever 50% van de cursusprijs verschuldigd.
  • Indien de annulering tussen één en dertien kalenderdagen vóór de aanvang van de cursus door 2Xplain is ontvangen, is opdrachtgever 75% van de cursusprijs verschuldigd.
  • Indien de annulering op de aanvangsdatum van de cursus of daarna door 2Xplain wordt ontvangen, is opdrachtgever tot volledige betaling van het cursusgeld gehouden.
  • Bij annulering door 2Xplain zal volledige restitutie van het betaalde cursusgeld plaatsvinden.